domingo, 23 de noviembre de 2008

Solitud, Capítol final, La davallada

Post del professor


ACTIVITATS

1. Quins sentiments creus que dominen la Mila quan inicia "la davallada". Explica també l'última frase del capítol en el context de la novel·la.


La Mila es sent afectada però gràcies a aixó ha trobat la seva llibertat. La succesió d'aquests esdeveniments cada cop fan concienciar la Mila respecte la seva relació nul·la amb el seu marit. Les persones en qui confia se'n van i pensa que millor és la solitud. Accepta la seva derrota i es retira de la batalla cap un d'estí desconegut.




2. Opinió personal sobre la novel·la. Pots desenvolupar qualsevol tema de reflexió que t'hagi pogut suscitar la lectura d'aquesta obra.


L'argument de la novel·la em sembla acertat i a mi la trama em resulta interessant.
És molt dramática però té una part positiva ja que es dona una segona oportunitat per tenir una nova vida.L'única cosa dolenta que hi trobo es que es massa descriptiva i aixó fa que sigui pesada.


2 comentarios:

salvi dijo...

Hola,

La tria de fotos segueix sent encertada. D'altra banda, demostres que has comprès el sentit final de la novel.la i que has interpretat correctament l'enfocament de l'autora. Sens dubte, la Mila és el personatge central i és la representació de totes les dones (o de totes les persones) que troben limitada la seva llibertat per les circumstàncies socials, culturals, etc. La Mila representa l'esperit de rebel.lió.

El professor

salvi dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.